Service aer conditionat auto Master Motors

Incarcam instalatii aer conditionat auto cu freon

Pentru service-ul instalatiei de climatizare folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare cu freon, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon necesara functionarii corecte a instalatiei.

Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.

Dupa verificarea si incarcarea instalatiei cu freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC.

Acest tip de interventie este recomandat sa se faca la fiecare 2 ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul de AC.

Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul.

Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.

SFATUL NOSTRU. Porniti climatizarea cel putin o data la 15 zile. Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Pret: 100 RON